Pravno obvestilo

PIŠKOTKI 
Na žalost sami ne pečemo piškotov, jih pa uporabljamo na spletni strani Ekonji, predvsem zato da vi laže in hitreje surfate po njej. Če ste prišli na našo spletno stran in prebirate vsebine na njej, potem se avtomatsko strinjate z uporabo piškotkov. Tako pač je na internetu 🙂

Če prebirate naše vsebine pa se ne strinjate z uporabo piškotkov, potem našo spletno stran nemudoma zapustite.

VSEBINE
Na spletni strani tedensko nastajajo nove vsebine, ki terjajo precej dela, iznajdljivosti, nenazadnje pa tudi kreativnega navdiha. Ravno zaradi tega so vsebine na spletni strani ekonji.si last avtorja in jih brez soglasja avtorja in njegovega pisnega ni dovoljeno kopirati v kakršnikoli obliki. Še manj jih je dovoljeno kopirati brez vira in jih “prodajati” za svoje.

Če vam je vsebina všeč in vam pride prav za vaše spletne ali FB strani, super, ni boljšega 🙂 Ampak v tem primeru bodite “face” in avtorju  izkažite ustrezno spoštovanje in podporo.

Kako to naredite? Pri deljenju delnih vsebin na koncu navedite vir, to je spletna stran https://ekonji.si. Če delite celotno vsebino, je najbolj enostavno, da jo delite s povezavo oziroma linkom.

V primeru kršenja avtorskih pravic se bomo poslužili ustreznih pravnih poti.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
Vse podatke, ki jih bo uporabnik posredoval spletni strani ekonji.si, bodo varovani v skladu z Zakonom o varstvu podatkov in ne bodo nikoli posredovani tretji osebi.

ODGOVORNOST
Spletna strani ni nadomestilo za veterinarski nasvet, posvet,  zdravljenje ali kakršenkoli strokovni nasvet.