Splošni pogoji uporabe spletne trgovine

Splošni pogoji uporabe spletne trgovine ekonji.si

 

Splošni pogoji uporabe spletne trgovine ekonji.si določajo delovanje spletne trgovine, pravice kupcev in poslovni odnos med lastnikom spletne trgovine ekonji.si in kupcem. Lastnik spletne trgovine ekonji.si si pridržuje pravico do sprememb splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Splošni pogoji začnejo veljati v trenutku objave na spletni strani.

 

S spletno trgovino na ekonji.si upravlja Mojca Pušlar s.p., Na Klisu 6a, 1360 Vrhnika, SI62107305.

 

Pred uporabo spletne trgovine skrbno preberite pogoje uporabe spletne trgovine. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletne trgovine ne uporabljate.

 

Spletna trgovina ekonji.si si pridržuje možnost napak pri cenah posameznih izdelkov, opisih izdelkov in ne prevzema odgovornosti za napake.

 

Nakup v spletni trgovini

Nakup v spletni trgovini se izvrši, ko obiskovalec s klikom na gumb »Dodaj v košarico« v virtualno košarico doda izbrane izdelke. Vpogled v košarico je mogoč s klikom na gumb »Prikaži košarico«. V košarici lahko kupec dodaj ali briše izdelke ter spreminja način dostave. Vsebino košarice kupec potrdi z gumbom »Nadaljuj na blagajno« Po potrditvi košarice mora kupec izpolniti svoje podatke plačnika in naslov za dostavo. Po izpolnitvi vseh podatkov, kupec nakup zaključi s klikom na gumb »Zaključi nakup«. Po kliku na gumb »Zaključi nakup« je naročilo artiklov izvedeno.

 

Po zaključenem naročilu kupec na svoj elektronski naslov, ki ga je navedel v naročilu, prejme obvestilo o prejetem naročilu, z vsemi potrebnimi podatki za plačilo.

 

Veljavnost oddanega naročila je 8 dni. Če kupec plačila za naročene artikle ne poravna v 8 dneh od dneva naročila, se smatra, da je odstopil od naročila. Spletna trgovina prekliče naročilo.

 

Za nakup v spletni trgovini ekonji.si registracija ni potrebna.

 

V primeru, da naročilo iz kakršnega razloga ni izvedljivo, spletna trgovina o tem nemudoma obvesti kupca.

 

Način plačila

Spletna trgovina ekonji.si omogoča plačilo naročenih artiklov po predračunu. Naročeni artikli so oddani v dobavo na dan prejema plačila, če je plačilo izvedeno in zabeleženo do 15. ure v tekočem dnevu.

 

Cene

Navedene cene v spletni trgovini vključujejo DDV in so izražene v evrih. Kupcu se ob naročilu obračuna cena, ki velja na dan nakupa v spletni trgovini ekonji.si

 

Za vse opravljene nakupe v spletni trgovini ekonji.si kupec skupaj s kupljenimi artikli prejme originalen račun.

 

Dostava

Dostava naročenih artiklov poteka preko Pošte Slovenija. Cena dostave vključuje poštnino in pakiranje naročenih artiklov.

Cenik dostave:
Paket do 2 kg = 4,50 EUR
Paket nad 2 kg do 5 kg = 5,5 EUR
Paket nad 5 kg do 7 kg = 7,5 EUR

 

Kupec lahko artikle prevzame tudi z osebnim prevzemom, na naslovu Grič 32, 1000 Ljubljana. Pred prevzemom morajo biti naročeni artikli plačani, strošek dostave in pakiranja se ne obračuna. Pred prevzemom mora kupec predviden termin prevzema sporočiti na 041 200 600.

 

Vračilo blaga

Kupec ima pravico, da vrne prevzete artikle v 14 dneh od datuma prevzema artiklov. V tem primeru mora po elektronski pošti info@ekonji.si ali navadni pošti na Ekonji.si, Grič 32, 1000 Ljubljana pisno sporočiti, da odstopa od naročila. Ob odstopu od naročila mu ni potrebno navesti razloga za odstop.

 

Kupec mora po pisnem obvestilu o odstopu od naročila vrniti artikle v spletno trgovino ekonji.si. Vrnjeni artikli morajo biti v nepoškodovani embalaži, nepoškodovani in v nespremenjeni količini. Če vrnjeni artikli odstopajo od teh pogojev, jih spletna trgovina ekonji.si ni dolžna sprejeti.

 

Stroške z vračilom artiklov krije kupec (pošiljanje po pošti ali osebno vračilo). Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

 

Spletna trgovina ekonji.si kupcu vsoto za naročene in vrnjene artikle vrne najkasneje v 10 dneh od datuma prejema vrnjenih artiklov. Izplačila v gotovini niso možna.

 

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na info@ekonji.si ali pokličete na 041 200 600.