iščejo veterinarja

Iščejo oskrbnika konj, veterinarja in veterinarskega tehnika

 

Priložnost za delo z živalmi v zavetišču na Cipru

 

 

Organizacija SVSP – Slovenian Vets for Stray Pets (slovenski veterinarji za zapuščene živali) išče veterinarja, veterinarskega tehnika in tudi oskrbnika konj v zavetišču Paphiakos & ccp animal welfare na Cipru.

 

Trenutno imajo v oskrbi kar 29 konj, 63 oslov, 22 koz, 18 kuncev, okoli 350 psov, in okoli 200 mačk. Poleg vseh živali v zavetišču vsak dan hranijo še približno 300 prostoživečih mačk, ki živijo v okolici zavetišča.

 

Kot pravijo v organizaciji SVSP, v zavetišču resnično lepo skrbijo in prav zato se njihova  ekipa z veseljem vrača in pomaga z veterinarsko oskrbo.
Tokrat pa jih je osebje zavetišča prosilo za pomoč pri iskanju kadra. Potrebujejo veterinarja, veterinarskega tehnika in oskrbnika konj.

Kaj potrebujejo:

  • Odgovorne, motivirane in delovne ljudi
  • Osebo, ki zna angleško
  • Marljivo in vestno osebo
  • Osebo z občutkom za živali
  • Osebo, ki jim lahko pomaga za daljše obdobje, vsaj eno leto

 

Oskrbniki delajo tri dni po ves dan, potem pa so tri dni prosti. Plača je približno 700 EUR, polega tega pa nudijo stanovanje in zavarovanje.

 

Konji, ki so v zavetišču, so bili večinoma vsi odvzeti zaradi slabega ravnanja ali pa so jih našli zapuščene oziroma prepuščene same sebi.

 

Ker je Ciper otok, bi bilo za posvojitev praktično vsakega osla ali konja, ki je v zavetišču, izvoziti, kar pa je precej drago. Zato bodo predvidoma vsi konji do konca življenja ostali v zavetišču.

 

Če se kdo vidi na Cipru, če se kdo vidi v vlogi oskrbnika zapuščenih konj ali pri drugem delu, naj se javi organizaciji SVSP po zasebnem sporočilu na Facebooku.

 

Klikni tukaj in jim pošlji svojo prijavo.

 

Pomagaš lahko tudi s tem, da objavo deliš s svojimi prijatelji, morda se med njimi najde kdo, ki bo v tem prepoznal priložnost zase.

 

Pridruži se

2 thoughts on “Iščejo oskrbnika konj, veterinarja in veterinarskega tehnika

  1. Sem mati treh otrok in porocena imamo doma 8 glav govedi 5 kom konjev kure mucke pse sem pripravlena pomagat tem ubogim bitjem nimam nobene strokovne sole vem pa kako pomagati k so bolani vse na domaci bazi zfrabil tako pomagam tudi doma in v vasi k potrbujejo pomoc

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

1 + 9 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.