iščeta bivališče

Konj in njegova lastnica iščeta bivališče

 

Danes se je po Facebooku razširil oglas, ki se me je prav dotaknil. Namreč, konj (in tudi njegova lastnica) iščeta bivališče.

 

 

Prav ste prebrali. Gospa in njen konj sta se znašla v malce viharni življenjski situaciji, ki od nje terja menjavo bivališča, vendar pa brez konja ni pripravljena iti.

Kaj natančno išče?

Zato gospa (imena ne bom razkrivala, ker je Slovenija premajhna za kaj takega) išče tako bivališče, v katerem bi lahko imela ob sebi svojega ljubljenega konja. V poštev pride na primer kakšen vikend ali zidanica s koščkom travnika, poleg pa je zaželeno še ustrezno gospodarsko poslopje, kjer bo lahko bival konj.

 

Na lastne stroške je pripravljena postaviti tudi montažni boks za konja.

 

Ena izmed možnosti, ki pridejo v poštev je tudi ugodna namestitev konja v oskrbo na kakšni kmetiji, v bližnjem hlevu ali konjeniškem klubu.

 

Kje približno išče namestitev zase in za konja?

 

Načeloma kjerkoli, le da je v radiju cca 45 minut od Ljubljane. Idealna bi bila sicer Ribnica, v poštev pride tudi primorski konec. Ampak to nikakor ni pogoj.

 

Sicer razen oddaljenosti od Ljubljane (ne več kot 45 minut) konkretna lokacija niti ni tako bistvena, saj dela na terenu in se vozi po vsej sloveniji.

 

Če je potrebno, lahko v zameno za bivališče delno pomaga v gospodinjstvu ali v hlevu.

 

Gospa ne želi niti malo komplicirati, želi si le vsaj približno dostojnega bivališča, predvsem pa ji je pomembno, da najde bivališče oziroma ustrezno oskrbo tudi za svojega konja.

 

Če poznaš kaj primernega, mogoče koga, ki bi lahko začasno skrbel za konja ali ima namestitev, ki jo gospa išče, mi nemudoma piši na info@ekonji.si

 

Poskrbela bom, da bodo vsi predlogi in možnosti prišli do nje in da ji bomo s skupnimi močmi lahko pomagali.

 

Pridruži se

3 thoughts on “Konj in njegova lastnica iščeta bivališče

  1. Pozdravljeni,
    možnost je pri naši hiši, kjer imamo prostor zanj. Živimo deloma v naravi, čeprav smo iz Ljubljane, Stare Jarše. Lahko si gospa pride ogledati prostor, če je primeren zanj.
    Lp, vse dobro.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

5 + five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.