našli simpatično jahačico

Kreacija Tim je našla svojo simpatično jahačico

 

Se spomniš oglasa za simpatično jahačico, ki jo je Kreacija Tim iskala v začetku julija? Če se ne spomniš točno, si lahko spomin osvežiš tukaj.

 

Prejeli so več kot 300 prijav

Ravno danes (1. avgust 2017) sem govorila s Filipom, ki je prirejal tole avdicijo.

 

Povedal mi je, da je bil odziv na oglas, ki smo ga objavili na ekonji.si tako velik, da ga je pošteno presenetil, saj niti približno pričakoval toliko prijav.  Celo toliko jih je bilo, da so mu dobesedno “zabasali” elektronski predal. Na koncu jih je naštel več kot 300.

 

Postopek izbire je bil zaradi ogromnega števila prijav kar naporen in je trajal kar dolgo.

 

Ravno te dni so uspeli izbrati primerno dekle (imena in priimka zaradi varovanja podatkov zaenkrat ne smem razkriti), v približno 10 dneh pa naj bi se začelo snemanje, odvisno od uspešnosti pridobivanja ustreznih dovoljenj.

 

Gre za predstavitveni film za občine osrednje Slovenije, v katerem bodo predstavljali naravne znamenitosti skozi oči jahača.

Po domače povedano, simpatična jahačica bo jezdila po naravnih znamenitosti v teh krajih (na primer Kamniška Bistrica, Velika Planina), kamera pa  skozi njene oči prikazala naravo in naravne znamenitosti.

 

Snemanje bo predvidoma trajalo nekje 3 do 5 dni.

 

Tudi zate še ni nič izgubljeno

 

Čeprav je bil odziv res enormen, pa je Filip zelo zadovoljen, saj je dobil krasno bazo simpatičnih jahačic, ki pridejo v poštev tudi za naslednje projekte.

 

Ko bo spet aktualno kakšno “konjsko” snemanje, te obvestimo na Ekonji.si, bodi pa na preži tudi na mailu. Mogoče kontaktirajo ravno tebe 🙂

 

Če pa kljub vsemu meniš, da si primeren ali primerna za kakšno snemanje s konji, lahko vseeno pišeš na info@kreacija.si. Zagotovo te bodo shranili v bazo in te ob primernem trenutku kontaktirali (če boš seveda ustrezal/a aktualnim pogojem).

 

 

Preberi še:

INTERVJU Tajda Bosio: Ne verjamem v magično povezavo, verjamem v trdo delo

Pridruži se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

9 + 19 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.